BASHKIM TOURS

ПАТУВАЊЕ

Mеѓународната Линија

Македонија - Германија  ЗАМИНУВАЊЕ


Охрид
4:00
Струга
4:10
Кичево
5:00
Гостивар
6:00
Тетово
7:00
Скопје
8:00
Куманово
9:00
 

 


  ПРИСТИГНУВАЊЕ


Минхен
7:30
Улм
9:30
Штутгарт
10:45
Карлсруе
12:15
Манхајм
13:15
Франкфурт
14:45
Бон
17:15
Леверкузен
18:25
Дизелдорф
19:15
Дуизбург
19:45
Есен
20:20
Бохум
20:45
Дортмунд
21:15
     

ГЕРМАНИЈА - МАКЕДОНИЈА  ЗАМИНУВАЊЕ


Дортмунд
4:30
Бохум/b>
5:00
Есен
5:25
Дуизбург
6:00
Дизелдорф
6:30
Леверкузен
7:20
Бон
8:30
Франкфурт
11:00
Манхајм
12:30
Карлсруе
13:30
Штутгарт
15:00
Улм
16:15
Минхен
17:50
     

 


  ПРИСТИГНУВАЊЕ


Куманово
13:00
Скопје
14:00
Тетово
15:00
Гостивар
16:00
Кичево
17:00
Струга
18:00
Охрид
18:15
 

Граничен Премин