BASHKIM TOURS

КОМПАНИЈАТА

НАШАТА ИСТОРИЈА

Башким Турс нуди квалитетни патувања со автобус по многу пристапни цени од декември 2000 година до денеска. Нашата мисија е да се изградат долгорочни односи со нашите клиенти преку исклучително квалитни услуги и голем страст во тоа што правиме. Секогаш размислуваме за вашата удобност!