Башким Турс

ПАТУВАЊЕ

ЦЕНОВНИК


Возрасни
ГРАДОВИ ЕДНА НАСОКА ВРАЌАЊЕ
ДОРТМУНД €120 €220
Бохум €110 €200
Есен €110 €200
Дуизбург €110 €200
Дизелдорф €110 €200
Леверкузен €110 €200
Бон/Келн €110 €200
Франкфурт €100 €180
Манхеим €100 €180
Карлсруе €100 €180
STUTTGART €100 €180
ULM €100 €180
Mинхен €80 €150
Деца
ГРАДОВИ ЕДНА НАСОКА ВРАЌАЊЕ
ДОРТМУНД €70 €130
Бохум €65 €120
Есен €65 €120
Дуизбург €65 €120
Дизелдорф €65 €120
Леверкузен €65 €120
Бон/Келн €65 €120
Франкфурт €60 €110
Манхеим €60 €110
Карлсруе €60 €110
Штутгарт €60 €110
Улм €60 €110
Минхен €50 €90