BASHKIM TOURS
  MK: +389 44 338 003
  DE: +49 214 4047 590

KOMPANIA

HISTORIA JONË

Bashkim Tours ju ofron udhëtime cilësore me autobus me çmime të volitshme që nga dhjetori i vitit 2000. Misioni i agjencionit tonë është që të ndërtojmë marrëdhënie afatgjate me klientët tanë, nëpërmjet shërbimit të jashtëzakonshëm dhe pasionit që ndjekim me përsosmëri në çdo gjë që bejmë.